13. tammikuuta 2013

Joululoma

Moikka, varotan heti täs alussa että tästä tulee aika pitkä kuulumispläjäys! Elikkä tulee koko joululoman kuulumiset.

Joulu
Jouluna mulla ei oikee koskaan tullu kunnon joulufiilistä. Puuttui joulukinkku, riisipuuro ja muu mulle perinteinen jouluruoka, sekä jouluaatto-aamun sauna. Ei se sitä meinaa etteikö mulla kiva joulu ois ollu. Käytiin paljon tutuilla kyläilemässä, sain lahjoja enemmän ku odotin ja muutenki oli ihan kivaa. Joululahjoiks sain mm. Sveitsin armeijan linkkarin, ihanan julisteen kavereiltä Suomesta, laukun, iPod sufflen, parit lahjakortit ja muuta pientä.
Joulukeksit (17erilaista sorttia)
Jouluhalko
Pariisi
Joulun jälkeen menin Pariisiin host-perheen ja ystäväperheen kanssa. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet kävin läpi Eiffel-tornia unohtamatta! Shoppailua en juurikaan kerenny harrastamaan toll matkalla. Mukaan kuitenki tarttu yks laukku ja uusi lompakko edellisen hajonneen tilalle.
Partioleiri
Uuden vuoden olin partioleirillä, ja voin sanoa, että oli paras uusivuosi, mitä mulla on ollu! Valvottiin aamu kuuteen saakka, tanssittiin, laulettiin, kisailtiin ja juhlittiin. Leiriin kuului myös paljon hieromista, ulkoleikkejä, paljon herkkuja, uudenvuoden juhla-ateria, hyviä ystäviä, mahtavaa seuraa sekä nukkumista pitkään (kolmeen saakka iltapäivällä).

Ski-Camp
Taas oli ihan mahtava YFU:n leiri takana. Oli kiva nähä kavereita pitkästä aikaa, lumilautailla lihakset kipeiksi upeissa maisemissa Alpeilla, oppia uusi temppuja lumilaudalla, pelata Unoa kyllästymiseen saakka ja pitää hauskaa kavereiden kanssa. Onnettomuuksilt ei kuitenkaan vältytty, eli keskiviikkona opeteltiin taas uusia temppuja ja siinä sitten kaaduin kaverin lumilaudan päälle, jonka seurauksena tuli pieni sairaalareissu ja loppuleiri ilman lautailua. Mutta mitäs pienistä!
Kaverin 18v juhlat
Eilen oli Pamen 18vuotis juhlat sekä läksiäiset. Tanssittiin kolmeen saakka yöllä kavereiden kanssa ja sieltä siirryttiin Pamen luo nukkumaan. Tänään aamulla syötiin kunnon gourmet-aamiainen Pamen luona.  Sieltä lähettiin luistelemaan Pamen, Delphinen ja Davidin kanssa. Tällä hetkellä oon vissiin vähän kipeänä, mutta huomenna vielä pulkkailemaan!

3 kommenttia:

 1. ei vitsit sul on ollu hauskaa siellä!! uujeee go mila:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D on kyl ollu superhauskaa!! mut torstain lähtee mun yks paras kaveri veks, ni sit ei oo enää nii hauskaa :(

   Poista
 2. eikää vähä oot tehny paljon kaikkee !! ja kunnon tollanen maailman matkaaja ku oot sveitsis ja sitte käyt jossai ranskas ja kaikkee ! :--)

  VastaaPoista