23. joulukuuta 2012

Yksi yö jouluun on

Moikka!

Joulu on jo huomenna, vaikea ajatella. Eikä ainakaan sää edesauta sen tajuamista. Lämpömittari näyttää 13 plus-astetta ja lunta ei näy löydy hakemallakaan. Lahjat on ostettu ja suurin osa jo kuusen allakin. Kuusi koristeltu, joulu seimi laitettu samon kuin joulukoristeet. Joulukeksejä löytyy 17 erilaista sorttia ja kaikkia on jo maistettu. Kavereille annettu joululahjat ja ekat kavereilta saadut joululahjat avattu. Elikkä kyllä täälläkin se joulu saapuu. Enään yksi luukku joulukalenterista avaamatta.

Viimenen viikko koulussa meni nopeesti. Opettajat oli hyvällä tuulella ja matikan maikka jopa jakoi meille suklaata viimesellä matikan tunnilla. Perjantaina oli koulun joulukonserrti, tai parikin sellaista. Soitin siellä meijän koulun bandin kanssa klarinettia, ja riehuin ja pelasin korttia kavereiden kanssa konserttien välillä, kun muu luokka oli elokuvissa.


Perjantai-illalla juhlittiin kaverin 18v. synttäreitä. Mentiin yhtiin juhliin jossa oli rullaluistin rata. Siellä sitten luisteltiin aikamme. En oo ees ennen tienny että tommosia juhlia on olemassa, mutta nyt on sekin koettu! Sieltä siirryin yhelle kaverille yöksi, syötiin pizzaa ja nukuttiin vähän liian vähän.
Perjantain koululla..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti