1. joulukuuta 2012

Saint-Nicolas

Tästä tulee nyt vähän enemmän kuvapainotteinen postaus, mut kerrompa silti viimepäivien kuulumiset. Elikkäs eilen olin Pamen ja Lian kanssa iltapäivän ja illalla mentiin semmoseen mini Saint-Nicolas juhliin, jossa oli semmonen kulkua. Illalla Beatriz tuli meille ja katottiin Pamen ja Beatrizin kanssa Harry Potter ranskaks dupattuna(yllättävää..), ja olin aika ihmeissäni ku ymmärsin lähes kaiken mitä ne sano. :)) Tosin nukuin lähes koko leffan ajan.. Tänää päivällä olin taas Pamen kanssa, josta mentiin yhessä YFU-porukan kanssa Saint-Nicolas markkinoille ja juhlaan myös. Koko paikka ja kylä(?) oli täynnä porukkaa. Illalla syötiin vielä fondue YFU-porukan kanssa, jonka jälkee lähin ulos Hedvigin kanssa. Huomenna luvassa vähän rauhallisempi päivä elikkä läksyjä, opiskelua ja ehkä vähän kavereita. :)
Perjantain Saint-Nicolas
Lauantain Saint-Nicolas juhla, ja Saint-Nicolas puhuu tuolla parvekkeella. Oli ihan kivasti porukkaa..
 Pame, Hedvig, minä
 Fondue!
 Fondue + minä ja Hedvig.

Ylempi kuva on mun saama Saint-Nicolas lahja, elikkä sain suklaata, tommosen perinteisen joulukeksin(en muista nimee nyt), ja muuta hyvää+semmosen kivan huulirasvan. (: En ees tienny et täällä on tapana saada tommonen Saint-Nicolas lahja.

Ja luen täällä muuten Nälkäpelii ranskaks. Toinen osa jo nyt meneillään. ;)

Pitää viel ostaa joulukalenteri tässä joku päivä ku kerkee, nii pääsee siihen joulufiilikseen. Mut nyt meen nukkumaan, hyviä öitä!!

-mila

2 kommenttia:

 1. Hei vähä näyttää kivalt toi tapahtuma! :D
  Ja vähänkö oot jo hyvä ranskas jos tajuut kaiken ja voit lukee tollasii paksui kirjoi! ;o sit ku tuut takas, ni osaat paremmin ranskaa ku suomee.. :DD
  Ps. Oot aikas ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii helmisein säki oot aikas ihana<3 (; hahahahaaa, kuka ois sanonu et mä kaiken tajuun >:D varmaa puolet menee tost kirjast iha ohi mut mitä pienistä :D

   Poista