25. marraskuuta 2012

Tällä viikolla on kerennyt tapahtumaan vaikka mitä. Kivempia ja vähemmän kivempia asioita. Maanantaina olin Pamen ja Lian kanssa kattomassa Twilightin vikan osan leffateatterissa. Täytyy sanoo kyl et täällä leffassa käyminen on kallista!! Maanantaina on halvin päivä käydä leffassa, ja silloonki se maksaa "vaan" 12frangia. Eli en ihan hirveen usein tuu käymään leffoissa täällä, jos omasta pussista pitää maksaa... No oli iha jees leffa silti, odotin silti vähän parempaa.

Tiistai ja keskiviikko meni normaalisti, sain matikan ja mantsan kokeet takasin.. Ei kovin kiitettävästi menny mut mitä pienistä. Torstaina menin kaverille ja pelattiin monopolya pitkästä aikaa. Ja mä voitin!! :D Perjantain olin Hedvigin kanssa ja illalla oli partio. Harrastan siis partioo täällä myös.

Lauantaina Pame tuli meille ja katottiin leffaa ja värjättiin mun hiukset, jotka tosin näyttää täysin samalta ku ennenki.. Tai ehkä ne on ihan pikkusen vaaleemmat, mut ei mitenkää kovin huomattavasti. Katottiin myös leffaa ja illemmalla Magalie liitty meijän seuraan ja lähettiin ulos. Magalie jäi tänne yöks ja tänää aamulla Pame tuli uudestaa tänne. Tehtiin Magalielle synttäri muffineita, jotka onnistu yllättävän hyvin vaikka tunginki sinne taikinan sekaan eka hiivaa. xD Katottiin myös Harry Potterii ranskaks dupattuna. :D

Ei oo tullu otettua kuvia tällä viikolla joten ei nyt oo sit mitää kuvia johtuen siitä. Keskiviikosta alkaen tänne pitäis alkaa satamaan lunta, ja lämpötilanki pitäis laskee sitte nollan alapuolelle... Ite en oo niin innoissani siitä, tosin pääsen sitte lumilautailemaan, mut on kylmä. Viime päivinä täällä on ollu 10 ja 15 asteen välissä lämpötila. :)

Sitä lunta odotellessa..
-mila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti