18. marraskuuta 2012

Luistelua, leffoja, juhlia...

Moikka! Musta tuntuu koko ajan et mun kalenteri on täynnä ohjelmaa koko ajan. Maanantaina kävin kattomassa uusiman James Bondin, tiistaina ja keskiikkona pelasin lentopalloa. Perjantaina olin ulkona kavereiden kanssa. Katottiin myös kaks ekaa twilight-leffaa ja eilen kaks seuraavaa kavereiden kanssa. Ensviikolla mennään vielä kattomaan se viimenen leffateatteriin, eli meillä on täällä nyt kunnon Twilight-leffaputki päällä. :D Oltiin eilen myös yhissä koulun juhlissa, joissa oli mahtava meininki! Kaikki tanssi ja oli tosi kivaa muutenki. Niiden juhlien jälkee viel pari kaveria tuli meille yöks.

Tänää jouduttiin herää aikasin, koska lähettiin perheen kanssa yhen ystäväperheen luo syömään brunssia(?). Siel perheessä oli myös yks au pair USA:sta, joten pääsin pitkästä aikaa harjottaa enkun kieltäni. Se on nykyää ylättävän vaikeeta puhuu enkkuu, ku ei oo puhunu sitä lähes yhtää täällä. Joutu siinä joku 10min miettimään sitä kieltä, ennen ku pysty puhumaan yhtää mitää. :D Tuntuu kyl tällä hetkellä nii paljon helpommalta puhuu ranskaa kun enkkuu.

Sen jälkee mentiin kavereiden kanssa luistelemaan. Vuokrattiin hallista luistimet, jotka oli semmoset kirkkaan siniset muoviset luistimet. XD En oo koskaa enne luistellu semmosilla 'halpis' luistimilla, eli vaati aika paljon totuttelua ennen ku pysty ylipäätään tekee mitää. Voin melkeepä sanoo, et suomessa koulun luistimet on paremmat ku ne siellä hallissa.. Mut oli tosi kiva palata taas jäällä melkee viiden kuukauden tauon jälkee. :) Suomessa siis harrastan luistelua, mutta en sitä täällä oo jatkanu.. Alko tekemään todella mieli oikeesti alottaa luistelemaan täälläki. Mul on ikävä kunnon treenejä luistelussa, joiden jälkee lihaksissa tuntuu, että on oikeesti treenannu. Tällä hetkellä luistelu on asia, jota eniten ikävöin Suomessa.

Tuli nyt aika paljon tekstiä kerralla. :D Vielä jos jotain kiinnostaa, ni alotin tossa pari päivää sitte lukemaan Hunger Games:n kakkos osaa ranskaks, ykkösen oon jo siis ranskaks lukenu. ;) Eli meen nyt syventymään sen kirjan pariin.

-mila

4 kommenttia:

 1. hei kivaaaa tekstii (: olin just maatiksil ja iha huippuu kyl oli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää, oisin nii kyl halunnu tulla maatiksille myös :( mut hyvä et oli kivaa silti:)

   Poista
 2. oi vähä kiva et oot päässy luistelee, vaikka nyt varmaa mitkää kummoset veitsikengät ne ollukkaa :--D miss u!♥

  VastaaPoista
 3. no ei kyl mitkää kovi kummoset luistimet ollu, pari kertaa huonommat ku 'prisma'luistimet, mut kyl niil nyt jotai ljuisteli xD ja hei oisko skype mitää elisaa?? (; miss you <3

  VastaaPoista