18. tammikuuta 2013

Kaveri läksi muille maille vierahilleMoikka! Viereinen kuva otettu Zyrichin lentokentältä vähän ennen Pamen lähtöä. Pame on siis yksi toinen vaihtari samasta koulusta, mutta se tuli tänne Sveitsiin puoli vuotta ennen muo joten se myös lähti puol vuotta ennen muo takasin kotimaahansa. Siellä sitten vähän itkettiin lentokentällä yhessä. Loppupäivän vietin Zyrichissä Lian ja Johann:n kanssa shoppaillen ja syöden. En siis ollut eilen ollenkaa koulussa! Nyt tunnetaan yksi suuri kaupunki enemmän Sveitsissä!
Tää kuva eliseltä myös. Pame oli yks mun parhaista kavereista täällä Sveitsissä. Muita hyviä kavereita täällä mulla on Lia, joka on viereisessä kuvassa. Lia tulee saksan kielisestä Sveitsistä Baselista, ja lähtee takas sinne ensviikolla. Sienne mä voin kuitenki mennä useesti moikkailemaan Liaa! Magalie on hyvä kaveri lenttiksestä ja sitte on vielä Hedvig Ruotsista! Muitaki hyviä kavereita mulla täällä on, tosin suurin osa niistä puhuu äidinkielenään sveitsin saksaa.

Läksiäislahja Pamelle! Tänä iltana nään Magalieta ja voisi ehkä vähän nukkuakki, viime öinä kun ei oo niin hirveesti tullu nukuttua.. Hauskaa perjantaita!!
-Mila

1 kommentti:

  1. joo melkee jopa ymmärrän ton kirjeen :D ! ää oot ihana <3

    VastaaPoista