14. syyskuuta 2012

Elämää täälläpäin

Must tuntuu silt et mun kalenteri on jo nyt täynnä kaiken maailman menoja, ja pitää alkaa karsimaan jo semmosia jotka on samaan aikaan jonkun toisen jutun kanssa. Eilen oli eka bändiharkka. Soitan siis siellä klarinettia. Siellä sitten selvisi, että kuukauden päästä on luvassa konserttimatka Tsekkiin. Siinä samoihin aikoihin on sitten vaikka mitä muutakin matkaa ja leiriä suunniteltu. Tänää tapasin yhen täkäläisen partio johtajan, jonka ryhmään olen menossa. Sieltä suunnastakin on vaikka mitä leiriä ja päivää luvassa. Eli ihan ykstoikkosta tästä mun olosta täällä ei tuu olemaan.

Tykkään paljon tästä paikasta missä asun. Tää on aika pieni kaupunki, mutta on siinäki hyvät puolensa, voin kävellä kaikkialle. Tosin joka 100metrin välein tulee tuttuja vastaan, varsinki jos sisarusten tai vanhempien kanssa täällä kävelee.

Koulu nyt menee miten menee.. En ihan hirveesti pysty tunneilla mukana seuraamaan.. Kyl mä jokasesta aineesta ainaki sen käsiteltävän aiheen oon ymmärtäny ja ehkä vähän jotai enemmänki. Oon koulussa tutustunu aika paljon muihin vaihtareihin. Ollaan myös pitämässä leffa iltaa täs joku päivä niiden vaihtarikaverien kaa. Mul on muuten koulussa valinnaisena Art visuell, eli siis valokuvausta ja kuvista, ja se on yks mun lemppariaineista. Muita mun mielest kivoja aineita täälläpäin on liikunta ja englanti. Saattaa johtua ehkä siitä, et ne on semmosia aineita, joist ymmärrän jotai. :D

Asun tossa ihan ton katedraalin vieressä. Tosta tieltä jos kattoo oikeelle, ni näkee Alpit. :)
Ei mikää kovin laatu, mut tää on yks tie ihan kodin läheltä, tääl on tosi paljon kaikkii just tämmösii vanhoi taloja ja kahviloita. :)


-mila


5 kommenttia:

 1. IHANAAAAAA, vitsit sä kyl asut kivas paikas ja siiiistii et pääset vrm tsekkeihi :D ♥ ikävä sua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miss uu too<3 !! ja tää on ihana paikka khyl! ;)

   Poista
 2. murrrr tuol on palmuja, jotka on vrm mun suurin rakkaus/kuvaus kohde ikiinä ♥

  VastaaPoista